schoonheid

Huidkliniek Nijmegen is een echte aanrader!

DermavisieBent u op zoek naar een huidkliniek in de omgeving van Nijmegen? Ga dan eens langs bij huidkliniek Nijmegen genaamd Dermavisie.

Huidkliniek Nijmegen is een kleinschalige kliniek en voert verschillende behandelingen uit. Zo doen zij huid-, oedeemtherapie en cosmetische behandelingen. Het is de afgelopen jaren erg gegroeid tot wat het nu is. Zo is het in 2007 opgericht door Melanie van Kol en het is nu een moderne huidkliniek met een groot behandelingsaanbod voor huidbehandelingen. Alle behandelingen voeren zij uit met de nieuwste technieken.

Over het team

Alle specialisten hebben vele jaren ervaring en hebben veel plezier in hun werk. Ze werken allemaal met de meest effectieve en veilige apparatuur. Daarnaast vinden zij persoonlijk contact ook erg belangrijk en maken voor iedereen een behandeling op maat. Het is bij iedere klant het doel om hen de kliniek te laten verlaten met een glimlach op hun gezicht.

Elke dag behandelen de specialisten mensen met verschillende huidaandoeningen en de meeste behandelingen worden ook nog vergoed door de verzekering. Dit is ook erg fijn voor de klant.

Bent u benieuwd naar de behandelingen? Neem dan contact op of neem een kijkje in de kliniek zelf. De specialisten helpen u graag!